Praktische informatie - Teampagina
Praktische informatie

Teampagina

Stichting Rhedelijk Cultureel heeft een professioneel en enthousiast team. Dit team bestaat uit muziekdocenten, theaterdocenten, medewerkers en uitvoerend. We stellen iedereen graag even voor.


Foto's op deze website zijn gemaakt door:

Jikke Göbel – van Tongeren (www.jikke.com)

Lisanne Kooij (www.jouwmoment.com)

Sjaak Zeilmaker

Ons team

muziek docenten
theater docenten
medewerkers
uitvoerend

Zit je ergens mee?

Misschien voel jij je binnen je organisatie of initiatief niet altijd veilig. Dit kan te maken hebben met verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, discriminatie, uitsluiten, (seksuele) intimidatie of misbruik.

Speelt er iets en weet je niet zo goed waar je hiermee terecht kan? Misschien twijfel je er over of het wel ongewenst gedrag is. Denk bijvoorbeeld aan kleine pesterijtjes of bepaalde uitspraken, die je niet helemaal lekker zitten. Als jij je er niet fijn bij voelt is het goed om dit met iemand te delen. Blijf er niet mee zitten en praat erover. Bijvoorbeeld met een vertrouwenscontactpersoon (VCP).

Een VCP biedt een luisterend oor en is er voor jou. Samen met jou kijkt de VCP welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te kunnen komen en welke acties ondernomen kunnen worden. De VCP heeft een adviserende rol en kan je bijvoorbeeld doorverwijzen als je dat fijn vindt.


Neem contact op met één van de vertrouwenscontactpersonen (VCP). Een VCP biedt een luisterend oor en kan je bijstaan vanuit een adviserende rol.

Stuur een mailtje naar

Bel, sms of stuur een appje naar

06-51743452

en één van de vertrouwenscontactpersonen neemt contact met je op.

Nieuws en Blogs

Ann & Meander

Je kunt nu, dankzij de jarige gemeente Rheden, met € 4,50 korting, je tickets boeken voor het zomerspektakel Ann & Meander! Op 6, 7 en 8 juli speelt deze voorstelling in openluchttheater De Pinkenberg.


Over Ann & Meander

Ann en Meander kennen elkaar al lang. Elke ochtend, als Ann naar de markt loopt en Meander al druk in de weer is bestellingen van baksteen te leveren aan de rijke bazen van Velp, komen ze elkaar tegen.

Meander houdt van Ann en Ann van Meander. Maar Ann wil rijk trouwen. Dan heeft ze een beetje uitzicht op rijk leven in plaats van de krassen en wondjes die ze overhoudt aan het bramen plukken.

Voor de muren van kasteel Biljoen ontrafelt zich een op ware feiten gebaseerd Shakespeareaans epos vol humor en tragiek. Want als Ann met baron Van Hardenbroek trouwt, Anna Paulowna van Rusland haar intrek neemt in kasteel Biljoen en Meander het Velpse goud vindt? Dan wordt alles ineens anders.

Ann & Meander is een spectaculaire, humoristische en tegelijkertijd ontroerende muziektheatervoorstelling gemaakt door meer dan 160 talenten uit Rheden, in samenwerking met o.a. Cultuurbedrijf RiQQ, JLS-Productions en Create Dance.

Actueel post afbeelding

nieuws