Ons aanbod en informatie - Theaterchool
Rhedelijk Cultureel

Theaterschool

Over de theaterschool

Ben jij een liefhebber van de musical of het theater? Wil jij meedoen aan mooie voorstellingen? Wil jij meer leren over acteren, dansen en zingen, soms tegelijkertijd? Dan zit je goed bij Rhedelijk Cultureel!

Onze musicaldocenten brengen je op alle drie de disciplines de nodige vaardigheden bij. Je leert over zangtechniek, in een choreografie te dansen en toneel te spelen. En alles ook nog eens te combineren! Sta jij straks bij ons op het podium?

Rhedelijk Cultureel biedt doorlopende leerlijnen in de disciplines muziek, theater en musical. Om de doorlopende leerlijnen inzichtelijk te maken en de lessen en jaargangen goed op elkaar aan te laten sluiten is een talentontwikkelingssysteem ontwikkeld.

Alle musicallessen kosten
 €29,- per maand

Wij accepteren: GelrePas, Stichting Leergeld en Jeugdcultuurfonds

Overzicht musicalgroepen

Musical Dieren - woensdag - 8 t/m 12 jaar - 16.45
Musical Rheden - dinsdag - 6 t/m 9 jaar - 16.00
Musical Topklas 13+ - maandag en dinsdag
Musical Rheden - woensdag - 8 t/m 12 jaar - 14.30

Leslocaties

Dieren

In Dieren huist Rhedelijk Cultureel aan de Zuider Parallelweg 59. Daar kan iedereen terecht voor wekelijkse muziek-, theater- en musicallessen. We hebben daar onze opslag voor alle kostuums, rekwisieten en decor. Ook houden we daar kantoor.

Rheden

In Rheden huist Rhedelijk Cultureel op basisschool IKC De Holtbanck. Daar hebben we de beschikking over een vast lokaal voor onze muzieklessen, een tweede lokaal voor muziek- en theaterlessen en ‘s avonds kunnen we vaak gebruik maken van een derde lokaal voor de musicalrepetities.

Veel gestelde vragen

Geeft de muziek- en theaterschool van Rhedelijk Cultureel alleen les aan kinderen?
Uit welke muziek- en theaterlessen kan ik kiezen bij Rhedelijk Cultureel?
Hoe oud moet je zijn om met muziek- of theaterlessen te beginnen?
Hoe kan ik een proefles bij Rhedelijk Cultureel volgen?