Praktische informatie - Teampagina
Praktische informatie

Teampagina

Stichting Rhedelijk Cultureel heeft een professioneel en enthousiast team. Dit team bestaat uit muziekdocenten, theaterdocenten, medewerkers en uitvoerend. We stellen iedereen graag even voor.


Foto's op deze website zijn gemaakt door:

Jikke Göbel – van Tongeren (www.jikke.com)

Lisanne Kooij (www.jouwmoment.com)

Sjaak Zeilmaker

Ons team

muziek docenten
theater docenten
medewerkers
uitvoerend

Zit je ergens mee?

Misschien voel jij je binnen je organisatie of initiatief niet altijd veilig. Dit kan te maken hebben met verschillende vormen van grensoverschrijdend gedrag zoals: pesten, discriminatie, uitsluiten, (seksuele) intimidatie of misbruik.

Speelt er iets en weet je niet zo goed waar je hiermee terecht kan? Misschien twijfel je er over of het wel ongewenst gedrag is. Denk bijvoorbeeld aan kleine pesterijtjes of bepaalde uitspraken, die je niet helemaal lekker zitten. Als jij je er niet fijn bij voelt is het goed om dit met iemand te delen. Blijf er niet mee zitten en praat erover. Bijvoorbeeld met een vertrouwenscontactpersoon (VCP).

Een VCP biedt een luisterend oor en is er voor jou. Samen met jou kijkt de VCP welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te kunnen komen en welke acties ondernomen kunnen worden. De VCP heeft een adviserende rol en kan je bijvoorbeeld doorverwijzen als je dat fijn vindt.


Neem contact op met één van de vertrouwenscontactpersonen (VCP). Een VCP biedt een luisterend oor en kan je bijstaan vanuit een adviserende rol.

Stuur een mailtje naar

Bel, sms of stuur een appje naar

06-51743452

en één van de vertrouwenscontactpersonen neemt contact met je op.