Ons aanbod en informatie - Muziekschool
Rhedelijk Cultureel

Muziekschool

Over de muziekschool

Bij de muziekschool van Rhedelijk Cultureel staan plezier en vertrouwen, op eigen tempo leren en de succeservaring voorop. Onze professionals helpen je graag op weg. Van de eerste noot tot de moeilijkste muziekstukken! Voor jong en oud zijn er gedurende een heel seizoen lessen, workshops en projecten waar je aan mee kunt doen.

Rhedelijk Cultureel biedt doorlopende leerlijnen in de disciplines muziek, theater en musical. Om de doorlopende leerlijnen inzichtelijk te maken en de lessen en jaargangen goed op elkaar aan te laten sluiten is een talentontwikkelingssysteem ontwikkeld.

______________

Wil jij muzieklessen volgen bij Rhedelijk Cultureel?! Ons huidige seizoen is alweer bijna afgelopen, maar begin juli staat ons nieuwe aanbod online. Vanaf dan kan je je weer aanmelden voor het nieuwe seizoen, het seizoen start in september.

Heb je in de tussentijd al vragen? Mail dan gerust naar contact@rhedelijkcultureel.nl.

______________


Alle muzieklessen kosten €67,- per maand

Wij accepteren: GelrePas, Stichting Leergeld en Jeugdcultuurfonds

Overzicht muzieklessen

seizoen 2023-2024

icon
Basgitaar
icon
Drums
icon
Elektrische gitaar
icon
Klassiek gitaar
icon
Piano
icon
Ukelele
icon
Klassieke zang
icon
Lichte zang
icon
Viool

Leslocaties

Dieren

In Dieren huist Rhedelijk Cultureel aan de Zuider Parallelweg 59. Daar kan iedereen terecht voor wekelijkse muziek-, theater- en musicallessen. We hebben daar onze opslag voor alle kostuums, rekwisieten en decor. Ook houden we daar kantoor.

Rheden

In Rheden huist Rhedelijk Cultureel op basisschool IKC De Holtbanck. Daar hebben we de beschikking over een vast lokaal voor onze muzieklessen, een tweede lokaal voor muziek- en theaterlessen en ‘s avonds kunnen we vaak gebruik maken van een derde lokaal voor de musicalrepetities.

Veel gestelde vragen

Geeft de muziek- en theaterschool van Rhedelijk Cultureel alleen les aan kinderen?
Uit welke muziek- en theaterlessen kan ik kiezen bij Rhedelijk Cultureel?
Hoe oud moet je zijn om met muziek- of theaterlessen te beginnen?
Hoe kan ik een proefles bij Rhedelijk Cultureel volgen?