Ons aanbod en informatie - Muziekschool
Rhedelijk Cultureel

Muziekschool

Over de muziekschool

Bij de muziekschool van Rhedelijk Cultureel staan plezier en vertrouwen, op eigen tempo leren en de succeservaring voorop. Onze professionals helpen je graag op weg. Van de eerste noot tot de moeilijkste muziekstukken! Voor jong en oud zijn er gedurende een heel seizoen lessen, workshops en projecten waar je aan mee kunt doen.

Rhedelijk Cultureel biedt doorlopende leerlijnen in de disciplines muziek, theater en musical. Om de doorlopende leerlijnen inzichtelijk te maken en de lessen en jaargangen goed op elkaar aan te laten sluiten is een talentontwikkelingssysteem ontwikkeld.

Seizoen 23/24 staat online! Dit seizoen start in week 36 op maandag 4 september 2023 en loopt tot vrijdag 21 juni 2024 in week 25.

Schrijf je via onderstaand menu in voor een proefles of reguliere lessen. Je schrijft je in op een tijdsblok dat er muzieklessen zijn, we nemen contact met jou op om een specifieke tijd door te geven.

Alle muzieklessen kosten €67,- per maand

Wij accepteren: GelrePas, Stichting Leergeld en Jeugdcultuurfonds

Overzicht muzieklessen

icon
Basgitaar
icon
Drums
icon
Elektrische gitaar
icon
Klassiek gitaar
icon
Piano
icon
Ukelele
icon
Klassieke zang
icon
Lichte zang
icon
Viool

Leslocaties

Dieren

In Dieren huist Rhedelijk Cultureel aan de Zuider Parallelweg 59. Daar kan iedereen terecht voor wekelijkse muziek-, theater- en musicallessen. We hebben daar onze opslag voor alle kostuums, rekwisieten en decor. Ook houden we daar kantoor.

Rheden

In Rheden huist Rhedelijk Cultureel op basisschool IKC De Holtbanck. Daar hebben we de beschikking over een vast lokaal voor onze muzieklessen, een tweede lokaal voor muziek- en theaterlessen en ‘s avonds kunnen we vaak gebruik maken van een derde lokaal voor de musicalrepetities.

Veel gestelde vragen

Geeft de muziek- en theaterschool van Rhedelijk Cultureel alleen les aan kinderen?
Uit welke muziek- en theaterlessen kan ik kiezen bij Rhedelijk Cultureel?
Hoe oud moet je zijn om met muziek- of theaterlessen te beginnen?
Hoe kan ik een proefles bij Rhedelijk Cultureel volgen?